menu

Få overblik med enkelt projektstyringsværktøj

collage-transparent

Projektstyring fra 24onoff er meget brugervenlig og er designet til at gøre arbejdsdagen mere enkel og mere overskuelig. Værktøjet er opbygget sådan, at det skal fungere optimalt for de fleste typer projekter, og for virksomheder af forskellig størrelse.

Prøv gratis

Læs mere

  • Oversigt over tidsfrister – inklusive varsling
  • Hvert projekt kan have mange opdelte opgaver
  • Angiv deltagere på projekter og opgaver
  • Del projekter og opgaver med samarbejdspartnere
  • Mulighed for at uploade filer og dokumenter
  • Debatforum for projekter og opgaver
  • Før timer på projekt og opgave (dette kræver at du også benytter Time Tracker)

Dette projektstyringsværktøj giver den nødvendige oversigt til at gennemføre opgaver til planlagt tid, og i henhold til budgettet. Desuden giver projektstyring fra 24onoff en oversigt over alle projekter i virksomheden. På den måde kan man planlægge ressource brug i virksomheden, således at gennemførelse af projekterne i sin helhed, bliver mest mulig effektiv.

Opgaver

Projekststyringsværktøjet er opbygget sådan, at projekterne deles op i opgaver. Der kan man lægge omkostninger, estimeret timeforbrug, fra-og-til-dato, udførlig jobbeskrivelse og kontakt person eller ansvarlig. Dette giver den kontrol, som din virksomhed behøver, for at gennemføre et projekt på bedst mulig vis.

Overskuelig tidslinje

Tidslinjen som du finder i projektstyringen, giver en udmærket oversigt over de forskellige projekter. Her får man en grafisk fremstilling for i hvile tidsrum, de forskellige ressourcer skal sættes ind. Man kan bruge tidslinjen til både at se projektporteføljen i sin helhed, eller specifikt på et enkelt projekt. Forskellige farvekoder på forfaldne, igangværende, fuldførte opgaver og projekter, forbedrer oversigten yderligere.

Fildeling

Alle involverede i et projekt, eller i en specifik opgave, har adgang til fælles arbejdsfiler og dokumenter. Det vil sige, at projektstyringen giver alle parter mulighed for, at være opdaterede på de nyeste versioner af dokumenter, tegninger og aftaler.

Debatforum

I projekstyringsværktøjet har alle ansatte eller deltagere adgang til et debatforum, hvor man kan komme med fælles beskeder, stille spørgsmål, eller gøre opmærksom på ændringer. Dette forum forenkler således den interne kommunikation i projektet. Et sådant opdateret forum for projektet, er vigtig for at lægge an til så effektiv og nøjagtig gennemførelse af projektet som muligt.

Pris

Alle produkter fra 24onoff er inkluderet i den månedlige pris på Kr. 60, – per bruger. Der er ingen start omkostninger eller andre skjulte omkostninger.

Er du stadig i tvivl om din virksomhed har brug for et sådant system, eller om 24onoff have det rigtige system det koster ikke en krone at prøve. Tilmeld dig en gratis prøveperiode i formular højre. Prøv helt gratis i 30 dage uden nogen forpligtelse.

Top